2018-10-21 05:29:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy érdekes találkozás is növelheti az izgalmakat

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a Vízöntő jegyében arra szólítja, hogy mozogjon minél többet. Tegyen egy hosszabb sétát a parkban, de akár túrázni is elmehet. Lesz valaki, aki nagyon fog tetszeni önnek. Délután a szerelem varázsa különösen erős hatással lesz önre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Más helyeken szeretne lenni, távoli tájakra vágyik. Meditáljon, vagy menjen sétálni egy nagyot, ez örömmel töltené el. Vannak már ötletei az őszi szabadságra? Kedvesével és a családdal közösen kovácsoljanak terveket. Este hívjon meg kedves vendégeket, és az étkezőasztal mellett vidáman eltölthetik az időt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó kedvében találja a vasárnap, és hatalmas lesz a vállalkozó kedve. Minél nagyobb társaságban van, annál jobb. Szüksége van kedves emberek társaságára. Ez felépíti önt, jót tesz a lelkének.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vegye komolyan az egészségét, és törődjön többet vele. Minden esetre csak könnyű ételeket fogyasszon, különben gyomorpanaszai lehetnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Törődjön többet a fizikai erőnlétével. Legjobb lesz, ha már reggel elmegy úszni, és a jóga is hasznos lehet önnek! Természetesen a szórakozást sem szabad kihagynia, most mindenki a legjobb hangulatban van. Csodaszép este vár önre, tökéletesen jól fogja érezni magát a bőrében.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma jobban tenné, ha nem csak otthon tevékenykedne. Nincs is erre szüksége, gyönyörű az idő, egy szép gyalogtúra pontosan ideális lenne. Délután szép órákat tölthet el a kedvesével, a lehető legjobban megértik majd egymást.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön szereti az őszi időt. Nem csoda, hogy egész nap jól fogja érezni magát, és optimista szemekkel nézhet a jövő elé. Család, barátok, minden olyan harmonikus. Mindig mindennek ilyennek kellene lennie.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vasárnap nagyon jól fogja érezni magát. Mozogjon annyit a friss levegőn, amennyit csak tud. A szabad természetben úgy is jól érzi magát. Egy beszélgetés megmutatja, hogy milyen sok lehetősége van!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy szép és élményekben gazdag vasárnapnak semmi sem állhat az útjában. Amire szüksége van, hogy jól érezze magát, az a mozgás és egy kis levegőváltozás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyen finomakat, pihenjen minél többet, a bolygók is segítik az ellazulásban. Gondoskodjon a szellemi táplálékról is, nyugodtan töltse a mai napot olvasással. De jót tesz önnek az is, ha meglátogat egy múzeumot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez a nap sok lendületet és jó hangulatot ad önnek, kedve lesz találkozni a barátaival, szórakozni. Egy érdekes találkozás is növelheti az izgalmakat. Az Uránusznak és a Marsnak hála az estéje is változatos és vidám lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr kellemes fényszögben van a Holddal. Ma csodálatos beszélgetésekben lehet része, érdekes dolgokról szerezhet tudomást. Legszebb, ha szerettei körében tölti ezt a napot, ez a védettség érzésével ajándékozza meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: